BREZPLAČNI TRENING

Brezplačni trening za coache, mentorje in podjetnike

KATAPULT ZA VAŠ POSEL

O spoštljivih cenah, visokocenovnih celostnih storitvah in premiku v vaši glavi, ki se mora zgoditi ZDAJ!

Webinar dobite TAKOJ. Na njem boste izvedeli:

  • Kako se premakniti iz “upaj, moli in čakaj” strategije v posel, kjer imate več kot dovolj finančno močnih strank.
  • Kako se premaknete iz stresa v finančno in časovno svobodo. 
  • Kaj storiti, če ne “znate zaračunati” in katere so prednosti spoštljivih cen za vaše storitve. 

DARILO: webinar RESNIČNE ZGODBE O VZPONIH IN PADCIH

Vaš e-mail naslov je pri nas na varnem.

Kaj boste izvedeli v brezplačnem treningu?

Kako iz “upaj, moli in čakaj” v posel, poln finančno močnih strank.

Kateri je edini ključni premik v vašem načinu razmišljanja in poslovanja, da prekoračite 6 mestni letni prihodek in ob tem ne izgorite?

Iz stresa v svobodo.

Zakaj pride do stresa? Kateri način razmišljanja in poslovanja vas bo vedno znova peljal v stres in kaj lahko spremenite, da namesto tega kreirate finančno in časovno svobodo.

Prednosti spoštljivih cen 

Kaj morate spremeniti, da vaše stranke ne bodo nikoli več zamujale, odjavljale, da bodo resne in dosegale izjemne rezultate!

Znanje za prihodnost

Kateri so najpomembejši koraki in ključne sestavine za uresničevanje vaše finančne in časovne svobode!

Vtisi udeležencev

Ta program je res "life changing"

Sem pod močnim vtisom našega noro dobrega programa, ki je res “life changing”, ker jaz nisem več ista oseba kot sem bila. Oziroma jaz sem spet jaz. 

Vsa tvoja predavanja, mi resnično pomagajo pri transformaciji, pri zdravljenju čustvenih ran, opuščanju nekoristnih vzorcev. Hvala! 

Uršula Soban


Čudovita izkušnja, ki mi bo ostala v trajnem spominu

V Sloveniji ni veliko ljudi, ki delajo z ljudmi in svoje delo opravljajo strokovno, predano in – kar se mi zdi najpomembnejše – s sočutjem in zdravo ponižnostjo. 

Ti si unikatna kombinacija vsega naštetega in še veliko tega, Presežnega. 

Hvala za čudovito izkušnjo, ki mi bo ostala v trajnem spominu. 

Saša Krajnc


Dobil sem uvid in orodja, kako na drugo, svetlejšo in uspešnejšo stran

Priznam: Z negotovostjo sem se vpisal v program Poslovno duhovne akademije - PDA. Špelca mi je odprla nove poglede in pokazala na nekaj kar se običajno sami ne upamo pogledati: čustva, ki nas vlečejo nazaj. Strah jeza, žalost, razočaranje. 

S svojo tankočutnostjo nam je odstirala področja, ki si jih moramo pri sebi ogledati in ozdraviti. Dala nam je uvid in orodja kako lahko pridemo »skozi » na drugo svetlejšo in uspešnejšo stran. 

PDA je dobro strukturiran program, ki lahko novega in tudi vsakega izkušenega podjetnika pelje čez proces nastajanja posla in kreiranja uspeha. 

Andrej Plevnik


Izjemen program, ki mi je popeljal do globokih uvidov na mnogih področjih. 

Ustvarila si neverjetno varen, srčen prostor za močne čustvene in hkrati poslovne preboje! Skozi poglobljeno in močno transformacijo sem ponovno pridobila zaupanje v svojo osebno moč in podporo, da pogumno naredim korake naprej v svoje poslanstvo! 

Okrepila sem zavedanje, da je pomembno sebe postaviti na prvo mesto in ohranjati zdrave meje v odnosih! 

Hvaležna sem, da imam tako odlično mentorico kot je Špelca! Iz srca hvala! 

Velik objem, 

Mojca Zagorc


Sedaj vem, da zmorem in da nisem sama.

Presrečna, da sem se vpisala v PDA, saj so moji pogledi na podjetništvo in predvsem prodajo sedaj drugačni. 

Dobila sem zavedanje, da je vsak od nas unikat s posebno kombinacijo znanj in izkušenj, da se lahko kdaj počutiš tudi luzer in da greš potem spet optimistično naprej. 

Da se neham skrivat in se pogumno pokažem, to je moj prvi izziv. Vem, da zmorem in da nisem sama. Podpora skupine je močna stvar. 

Alenka Zornada


Zelo sem vesela in hvaležna, da sem sodelovala v progamu in se udeležila dogodka PDA LIVE. 

Ponovno sem začutila, kako lepo se lahko počutim. Tekom vseh dni sem se počutila varno in sprejeto in sem lahko v polnosti zacvetela. Uživala trenutke. Nisem mislila na tisto, kar 'še ni', 'še nisem'.  

Dogodek se me je res globoko dotaknil. Začutila sem svojo vrednost, lepoto, moč in veličino. Želim si, da bi to vedenje čim dlje časa znala ohraniti v telesu – kdo jaz SEM, ne kaj sem trenutno. Začutila sem moč in podporo skupine. Upala sem si zaupati v svoj občutek in povedati svoja občutja pred skupino. Hvaležna, ker lahko začnem zaupati v ljudi.  

Velikanski objem,

Majda Klančar


Čutim, da je bil ta program korak, ki me bo podpiral in mi dajal pogum še mnogo let.  

Lahko rečem le HVALA. V PDA sem se vključila intuitivno, v zadnjem trenutku, brez pretiranega razmisleka. Preprosto sem vedela, da me kliče. 

Po programu sem postala mirnejša in olajšana za veliko breme, za katerega čutim da bremeni ženske mojega rodu že generacije. Vem, da je bil to le eden od korakov na moji življenjski poti. Čutim pa, da je bil to korak, ki me bo podpiral in mi dajal pogum še mnogo let.  

Moj AHA moment štiridnevnega druženja pa je prišel v zadnjem trenutku: ''Nisem sama, vedno imam podporo, zato lahko počasi začnem rušiti zid, s katerim držim druge na varni razdalji, stran od sebe.''

Iz srca hvala,

Urša Plešnar


Dobila sem točno to, kar sem potrebovala.

Na PDA sem se prijavila z željo, da pridobim odnos do prodaje, ki me bo opomočil. Kar me je prepričalo v investicijo je bilo to, da je bilo iz izjav preteklih diplomantov jasno, da se veliko dela na čustvih in prav to je bilo tisto, kar sem iskala. In to kar sem iskala, sem tudi dobila. 

Program me je potisnil naprej, da sem razmišljala v smeri izdelave programa, visoko cenovne storitve. 

Dobila sem veliko znanja, tehnik, uvide in čisto svoje osebne preboje - točno to, kar sem potrebovala. 

Hvala! 

Ksenija YB


Program in dogodek sta zame zelo dragocena. 

Dobila sem strukturo poslovnega znanja, ki mi manjka in je podana na srčen način. 

Hkrati je bilo veliko pravih vprašanj in vpogledov vase, da sem videla kaj me ustavlja na moji poti. Morda največji AHA moment zame je ta, kako lahko svoje duhovno znanje uporabim na poslovnem področju. Osrečujejo me nova, lepa poznanstva z ljudmi, ki si želijo videti, vedeti in si upajo to tudi čutiti. 

Hvala vsem, ki ste bili z menoj v tem procesu in hvala tebi, Špelca, čudovita si. 

Tvoj diamant pomaga nam sijati.

Damjana Brumec


Sedaj močnejša in odločnejša stopam vsem izzivom naproti. 

Kot vsi tvoji dogodki, katerih sem se do sedaj uspela udeležiti, so v meni nekaj spremenili. Na vsakem dogodku sem odložila kakšen kamen, včasih tudi skalo in odšla domov precej lažja. In vedno znova ugotovim, da do določenih rešitev in sprememb ne morem priti z razumom in intelektualnim razmišljanjem, rešitve in odgovori pridejo skozi čustveno delo in transformacijo in tako je bilo pri meni tudi tokrat. 

Hvala ti za odlično vodstvo pri tem, tvojo intuicijo in povezanost z nami. Hvaležna sem za vse uvide in AHA momente, ki sem jih doživela v tem vikendu. Tako lahko sedaj močnejša in odločnejša stopam vsem izzivom naproti. 

Jaz ne bi prav nič spremenila, tako kot se je odvijalo je bilo odlično! 

Čudovit dan želim tebi in tvoji ekipi! 

Mojca Košič 

Kdo je dr. Špelca Morojna?

Mnogi izmed vas me že dobro poznate, drugi pa me srečujete prvič. Kdo sem?  

Sem mama 3 najstnikov, večna učenka in predana mentorica, moja največja strast pa je vaš preboj in transformacija v srečnega in svobodnega kreatorja svojih poslovnih in finančnih sanj. Z vsem srcem poskrbim, da se vaša osebna preobrazba odraža v lepih odnosih, izpolnjenih poslovnih in finančnih sanjah in srečnem in izpolnjenem življenju. Najraje se potepam po naravi in po čudovitih kotičkih tega sveta. Moja strast je svoboda.  

Najbolj srečna sem, ker sem si uspela svoj posel postaviti tako, da je moja pisarna lahko kjerkoli si zaželim, na belih plažah, v cvetoči Kaliforniji, v hotelu ob smučišču ali na domačem vrtu.  

Sem kreatorka metode F.E.E.L.™, ki je plod 26 letnega dela, raziskovanja in poglobljenega študija. Sledi modrosti Alberta Einstein-a, ki je rekel: “Če nečesa niste sposobni razložiti na popolnoma preprost način, potem tega ne razumete dovolj dobro.” Metoda F.E.E.L.™ spreminja življenja po vsem svetu, a njen pravi čas šele prihaja.  

Izkušnje sem si nabirala kot doktorica znanosti na Fakulteti za računalništvo in informatiko v Mariboru (mnogi mi še danes zaupate prav zato, ker sem prizemljena) in kot ustanoviteljica, predsednica in prva slovenska strokovna svetovalka za dojenje IBCLC v največji neprofitni organizaciji za obporodno pomoč Štorklja. Ob tem delu sem končala 6 letno šolanje za bioenergetsko zdravljenje in psihologijo uma in telesa (body-mind psychology) Barbara Brennan School of Healing. Svoje znanje združevanja poslovne in duhovne uspešnosti sem nadgradila pri priznanih mednarodnih mentorjih Elizabeth Purvis, Davidu Neaglu, Jeffu Walkerju, Brendonu Burchardu, Justinu Livingstonu in drugih.  

Izdala sem že dve knjižni uspešnici, 40 DNI ZA OBILJE in SNEMITE MAVEC S SVOJE DUŠE, ki ju lahko naročite na moji spletni strani www.poslovnaboginja.com. Knjigi vam boste odstrli meglico v vaše poslanstvo in vam popolnoma spremenili vašo osebni in poslovno zgodbo.  

Osebno sem šla skozi resno krizo, ko sem skoraj izgubila hčerkico. Doživela sem, kaj pomeni “kar te ne ubije, te ojača”. Šla sem skozi tri poklice, da sem našla to, kar si resnično želim početi. In ko sem končno našla, bila srečna, zadovoljna in se počutila, da sem prispela, sem se soočila s situacijo, da od svojega dela nisem znala dostojno preživeti.  

Ampak globoko verjamem, da tam, kjer je problem, je tudi rešitev. 

Tako sem se korak za korakom pričela soočati z vsemi prepričanji in programi, ki so vladali mojemu življenju na finančnem in poslovnem področju. Odkrila sem, da je 85-90% preprek, ki zadržujejo, da sem poslovno uspešna in da k meni priteka obilje, osebnega in čustvenega izvora in da izvirajo iz mojih notranjih konfliktov vrednot, ki so mi bile vcepljene skozi vzgojo in od moje okolice.  

Ojačala sem v zavedanju, da je edino vodstvo poslovne ženske ali moškega, da sledi sebi, da se čustveno pozdravi in okrepi, skozi svojo finančno krizo in delo s tisočimi študenti pa sem se naučila, kako lahko premikam finančne meje do neba.  

Specifično poslovno znanje, prepleteno z osebno in čustveno preobrazbo, podkrepljeno z zavestnim podiranjem vaših notranjih ovir, ki vam ne služijo več, zdaj zelo uspešno podajam po vsem svetu. Ker iskreno želim, da se ne mučite več, da spregledate, da je mogoče živeti drugače, da ste lahko svobodni kreator svojega življenja in finančnega uspeha, da odlično skrbite zase in verjamete, da tako najbolje pomagate tudi drugim.  

Preprosto verjamem v vas in vem, da je prišel vaš čas, da storite svoj veliki korak in si rečete DA! 

©2018 dr. Špelca Shanti Morjna

Vaši podatki so pri nas varni!